1. dekens
  2. Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade

Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Junior

Product breedte

60 cm

Product lengte

120 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade

Het Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade is een hoogwaardig product dat zowel zacht als duurzaam is. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt dit hoeslaken een luxueuze en comfortabele slaapervaring voor uw kind. Met zijn perfecte pasvorm en zachte aanraking, zal dit hoeslaken zeker een favoriet worden. Of u nu een wiegje of een peuterbed heeft, dit hoeslaken is verkrijgbaar in diverse formaten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het katoen satijn materiaal voelt zijdezacht aan op de huid van uw kind en zorgt voor een aangename nachtrust. Bovendien is dit hoeslaken eco-vriendelijk en gemaakt met respect voor het milieu. Het is gecertificeerd met het Fairtrade-label, wat betekent dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun katoen en er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt tijdens het productieproces. Met dit Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade kunt u niet alleen uw kind een goede nachtrust geven, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Ga voor zachte, schone eco hoeslakens en kies voor duurzaamheid en comfort voor uw kind.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen Kinderbeddengoed Kinderhoeslakens
Veelgestelde vragen over Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Junior.

De afmetingen van Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 120 cm

Het is van belang om Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn sky 60x120x15 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed