1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Coco & Cici

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed

"Dit Coco Cici Tencel dekbedovertrek is de perfecte aanvulling op je slaapkamer. Met een afmeting van 200 x 200 cm is dit tweepersoons dekbedovertrek geschikt voor een comfortabele en luxueuze slaapervaring. De kleur taupe voegt een vleugje elegantie en warmte toe aan je slaapkamerinrichting. Gemaakt van 100% Tencel™, biedt dit beddengoed een ongeëvenaard niveau van zachtheid en comfort. De satijnweving zorgt voor een sterke en soepele stof met een natuurlijke glans. Bovendien heeft Tencel™ uitstekende ademende eigenschappen, waardoor het altijd zorgt voor de juiste temperatuur in bed. Of je nu last hebt van nachtzweten, overgangsklachten of gewoon de neiging hebt om het koud te hebben terwijl je partner het warm heeft, dit dekbedovertrek past zich aan jouw behoeften aan en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Naast het bieden van ultiem comfort en duurzaamheid, is dit Coco Cici Tencel dekbedovertrek ook een milieuvriendelijke keuze. Tencel™ wordt gemaakt van houtpulp, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het productieproces van Tencel™ is ook zeer milieuvriendelijk, met minimaal water- en energieverbruik. Met dit dekbedovertrek draag je dus bij aan een duurzamere wereld, terwijl je geniet van de luxe en zachtheid die het biedt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 200 x 200 taupe zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed