1. dekens
  2. Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green

Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green

Merk

Heckettlane

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de natuur met het Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek in de kleur Emerald Green. Dit prachtige dekbedovertrek is voorzien van een betoverend groen dessin met witte bloemen die afkomstig zijn van een sierlijke tak die doorloopt tot in het kussen. Als kers op de taart wordt het plaatje compleet gemaakt door de aanwezigheid van een vogel die op de tak zit. De kleuren van dit overtrek komen perfect tot hun recht op de groene achtergrond, waardoor een levendig en fris gevoel wordt gecreëerd in je slaapkamer. Als je het dekbedovertrek omdraait, word je begroet door een rustgevend groen dessin met licht getekende takken en bladeren. Dit zorgt voor een extra vleugje sereniteit in je slaapkamer, waardoor je helemaal tot rust kunt komen. De bijpassende kussenslopen zijn voorzien van een stijlvolle Oxford-rand, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Geniet van een goede nachtrust omgeven door de prachtige natuur met het Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek. Voeg een vleugje elegantie en rust toe aan je slaapkamer met dit adembenemende overtrek in de kleur Emerald Green.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green

Om te weten of Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Heckett Lane Bliss Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Emerald Green voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed