1. dekens
  2. Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150

Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150

Merk

Maatvoering

Junior

Product breedte

70 cm

Product lengte

150 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150

Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 is een prachtige toevoeging aan de slaapkamer van uw kind. Dit witte hoeslaken is gemaakt van het zachtste en schoonste eco katoen, wat ervoor zorgt dat uw kind heerlijk comfortabel kan slapen. Het beste van alles is dat er nooit nare chemicaliën in de buurt van dit hoeslaken zijn geweest, waardoor het zowel veilig is voor uw kind als voor de wereld. Dit Yumeko kinderhoeslaken is voorzien van elastiek langs de rand, waardoor het altijd perfect om het matras past en eenvoudig te bevestigen is. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 15 centimeter dik, waardoor het geschikt is voor de meeste kinderbedden. Met de afmetingen van 70 x 150, zorgt dit hoeslaken voor een perfecte pasvorm op het matras van uw kind. Met de toevoeging van dit Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150, creëert u een comfortabele en veilige slaapomgeving voor uw kind. Het zachte en schone eco katoen zorgt voor een heerlijke nachtrust, terwijl het elastiek en de perfecte pasvorm ervoor zorgen dat het hoeslaken altijd op zijn plaats blijft. Investeer in de kwaliteit en duurzaamheid van dit hoeslaken en geef uw kind het beste wat er is.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen Kinderbeddengoed Kinderhoeslakens
Veelgestelde vragen over Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150

Om te weten of Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Junior.

De afmetingen van Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 zijn als volgt:

Breedte: 70 cm

Lengte: 150 cm

Het is van belang om Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kinderhoeslaken katoen satijn 70x150 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed