1. dekens
  2. Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190

Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

130 cm

Product lengte

190 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190

De Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 is een absolute must-have voor iedereen die houdt van ultiem comfort en warmte. Deze plaid is gemaakt van de zachte wol van het merinoschaap, aangevuld met 20% kasjmierwol. Het kasjmierwol is afkomstig van de kasjmiergeit uit Mongolië, wat zorgt voor een ongekende warmte en zachtheid. Deze plaid is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elk interieur. De streepjesprint in de kleur charcoal geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan deze plaid. Met een afmeting van 130x190 cm is deze plaid perfect om heerlijk onder te kruipen op de bank of als extra laagje op bed. De Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 is niet zomaar een plaid, maar een luxe en duurzame keuze. Yumeko staat namelijk bekend om hun gebruik van biologische en fairtrade materialen. Door te kiezen voor deze plaid draag je bij aan een betere wereld én geniet je van het ultieme comfort en warmte.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190

Om te weten of Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 zijn als volgt:

Breedte: 130 cm

Lengte: 190 cm

Het is van belang om Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko plaid kasjmierblend stripe charcoal 130x190 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed