1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade is een absolute must-have voor elke milieubewuste slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, wat betekent dat het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Het gebruik van biologische materialen zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt tijdens het productieproces, waardoor je kunt genieten van een gezonde en rustgevende nachtrust. Met zijn donkergrijze kleur voegt deze kussensloop een vleugje elegantie en stijl toe aan je slaapkamerinterieur. De percal stof zorgt voor een luxueus gevoel en een zijdezachte textuur. Of je nu een kussen van standaardformaat hebt of een groter kussen, deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder 50x60. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat je kussen stevig op zijn plaats blijft tijdens je slaap, terwijl het tegelijkertijd een extra laagje comfort toevoegt. Maar dat is niet alles! Deze kussensloop is niet alleen milieuvriendelijk en stijlvol, maar ook fairtrade. Dit betekent dat de makers van dit product een eerlijke prijs krijgen voor hun vakmanschap en dat er geen sprake is van uitbuiting of slechte werkomstandigheden. Met de aankoop van deze kussensloop draag je bij aan een rechtvaardigere wereld en steun je de lokale gemeenschappen. Kies voor een betere nachtrust.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal donkergrijs 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed