1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch katoen satijn, is deze kussensloop niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je huid en haar. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen. De gladde, zijdezachte stof zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en een luxueuze uitstraling in je slaapkamer. Dankzij de fairtrade productie draag je bij aan eerlijke handel en het verbeteren van de levensomstandigheden van de arbeiders. Met de Yumeko kussensloop geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar ook van het gevoel iets goeds te doen voor de wereld. Laat je omarmen door de zachtheid en de natuurlijke schoonheid van deze kussensloop en creëer een knusse en stijlvolle slaapomgeving waar je elke nacht naar uitkijkt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed