1. dekens
  2. Yumeko babydeken wol charcoal 75x100

Yumeko babydeken wol charcoal 75x100

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken wol charcoal 75x100

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

75 cm

Product lengte

100 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko babydeken wol charcoal 75x100

Dit prachtige Yumeko babydeken van wol in de kleur charcoal is een must-have voor elke ouder. Het dekentje is gemaakt van zachte merino wol, afkomstig van merino schapen die vrij buiten kunnen rondlopen in het prachtige landschap van Duitsland. De natuurlijke kleuren van de schapen geven het dekentje een authentieke uitstraling. Het Yumeko babydeken is perfect om uw baby op te leggen in de wieg of voor in het ledikant. De hoogwaardige kwaliteit van de pure scheerwol zorgt ervoor dat uw kindje altijd warm en comfortabel blijft. Bovendien is het dekentje volledig vrij van nare chemicaliën, omdat het alleen met natuurlijke zeep wordt gewassen na het scheren van de schapen. U kunt dus met een gerust hart uw baby in dit dekentje wikkelen, wetende dat het volkomen veilig is. Naast het bieden van warmte en comfort, is het Yumeko babydeken ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. De natuurlijke kleur van de wol zorgt voor een rustige en serene sfeer. Het dekentje heeft een afmeting van 75x100 cm, waardoor het perfect past in elk wiegje of ledikant. Geef uw baby het beste met dit prachtige Yumeko babydeken wol charcoal 75x100.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken wol charcoal 75x100

Om te weten of Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 zijn als volgt:

Breedte: 75 cm

Lengte: 100 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken wol charcoal 75x100 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed