1. dekens
  2. Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290

Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

290 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290

Dit Yumeko laken van gewassen linnen biedt u een vorstelijk en comfortabel gevoel tijdens uw nachtrust. Linnen heeft een unieke eigenschap: het wordt met elke keer dat het gebruikt wordt alleen maar mooier en zachter. Het materiaal heeft van nature een lichte kreuk, waardoor het niet gestreken hoeft te worden, maar desondanks een luxueuze uitstraling behoudt. Dit laken is gemaakt van natuurlijk vlas en heeft zijn oorspronkelijke kleur behouden, zonder enige toevoeging van kleurstoffen of bleekmiddelen. Puur natuurlijk dus. Het laken heeft een royale afmeting van 240x290 cm, waardoor het perfect past op een groot tweepersoonsbed. Het gewassen linnen voelt heerlijk zacht aan op de huid en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Daarnaast heeft het laken een natuurlijke temperatuurregulatie, waardoor het zowel in de zomer als in de winter aangenaam is om onder te slapen. Het is een duurzaam product dat op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met dit prachtige laken van Yumeko haalt u niet alleen comfort en luxe in huis, maar draagt u ook bij aan een duurzame en natuurlijke levensstijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290

Om te weten of Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 290 cm

Het is van belang om Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko laken gewassen linnen natuurlijk 240x290 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed