1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White

Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je een essentieel element in huis voor een goede en gezonde nachtrust. Deze topper hoeslaken is onderdeel van de Damai Organic collectie, bestaande uit hoogwaardige en duurzame producten gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit specifieke hoeslaken is geweven in satijnbinding, waardoor het een luxueuze satijnen kwaliteit heeft. Het resultaat is een ongeëvenaard comfort en een heerlijke zachtheid. Wat dit hoeslaken extra bijzonder maakt, is het productieproces. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Ook stoffen als formaldehyde zijn volledig uitgesloten. Dit maakt het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar biedt ook de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft dit topper hoeslaken een subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken kun je er lang van genieten. Het kwaliteitselastiek rondom zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het hoeslaken altijd glad op het bed blijft liggen. Met de Damai Organic Topper hoeslaken creëer je niet alleen een comfortabele slaapomgeving, maar draag je ook bij aan een duurz.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 100x200 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed