1. dekens
  2. Yumeko deken flanel 236x220

Yumeko deken flanel 236x220

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken flanel 236x220 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken flanel 236x220 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken flanel 236x220

Merk

Maatvoering

Product breedte

236 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko deken flanel 236x220

Een dekentje voor op de bank, in de tuin of als extraatje op bed: knusser kan het niet. Zacht en warm zijn de eerste vereisten en daar voldoen de flanellen dekens van Yumeko volkomen aan. Het biologische katoen voor deze belachelijk zachte dekens wordt in Portugal geweven, geverfd en net zo vaak geborsteld totdat het velvet flanel mag heten. Daarna wordt het geknipt en aan elkaar genaaid met een karakteristieke festonsteek. De Yumeko deken flanel 236x220 is niet zomaar een deken. Het is een knusse metgezel voor ontspannen avonden op de bank, gezellige middagen in de tuin of een extra laagje warmte op bed. Deze deken voldoet aan alle eisen van zachtheid en warmte, en is gemaakt van biologisch katoen dat met liefde en vakmanschap in Portugal is geweven, geverfd en geborsteld totdat het de kenmerkende velvet flanel structuur heeft. Met zijn royale afmetingen van 236x220 cm biedt deze deken voldoende ruimte om jezelf helemaal in te wikkelen. Het karakteristieke festonsteekdetail voegt een vleugje ambachtelijke charme toe aan het ontwerp. Of je nu lekker wilt loungen op de bank, genieten van een boek in de tuin of simpelweg wat extra warmte wilt toevoegen aan je bed, de Yumeko deken flanel 236x220 is de perfecte keuze. Verwen jezelf met deze luxueuze deken en ervaar het ultieme comfort en de knus.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken flanel 236x220

Om te weten of Yumeko deken flanel 236x220 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken flanel 236x220 zijn als volgt:

Breedte: 236 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko deken flanel 236x220 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken flanel 236x220 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken flanel 236x220 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed