1. dekens
  2. Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch

Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch

Merk

Yumeko

Maatvoering

Junior

Product breedte

100 cm

Product lengte

135 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch

Yumeko kinderdekbed van 100% biologisch en fairtrade katoen is de perfecte keuze voor een goede nachtrust voor uw kind. Dit dekbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Met dit dekbed kunt u er zeker van zijn dat uw kind slaapt onder een product dat goed is voor zowel hun gezondheid als de planeet. Wat dit dekbed zo speciaal maakt, is het feit dat het geschikt is voor alle seizoenen. Of het nu zomer, winter, lente of herfst is, uw kind zal altijd kunnen genieten van de perfecte slaaptemperatuur. Het Yumeko kinderdekbed past zich namelijk aan de behoeften van uw kind aan, waardoor het altijd comfortabel en knus aanvoelt, ongeacht het weer buiten. Daarnaast is dit dekbed gemaakt van 100% biologisch katoen, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Dit zorgt niet alleen voor een gezonde slaapomgeving voor uw kind, maar draagt ook bij aan een schonere en duurzamere wereld. Kies voor het Yumeko kinderdekbed en geef uw kind het beste op het gebied van comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed Kinderbeddengoed Kinderdekbedden
Veelgestelde vragen over Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Junior.

De afmetingen van Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 135 cm

Het is van belang om Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kinderdekbed katoen 100x135 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed