1. dekens
  2. Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm

Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm

Laat je helemaal ontspannen met het Hoeslaken Biologisch Perkal Topper van Beter Bed Select. Dit hoeslaken is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en straalt een onmiskenbare stijl uit. Het is speciaal ontworpen voor jouw topmatras, waardoor het perfect past en een naadloze look creëert. Dankzij het gebruik van luxe perkal katoen biedt dit hoeslaken een ongeëvenaard comfort en een heerlijk zachte touch. Het materiaal heeft ook uitstekende vochtabsorberende eigenschappen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een verkwikkende nachtrust. Of het nu zomer of winter is, dit hoeslaken houdt je lichaamstemperatuur perfect in balans, zodat je altijd kunt genieten van een aangename slaapervaring. Het Hoeslaken Biologisch Perkal Topper van Beter Bed Select is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De elegante afwerking en de subtiele details geven je slaapkamer een verfijnde uitstraling. Bovendien is dit hoeslaken gemaakt van biologisch perkal katoen, wat betekent dat het op een duurzame en milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Kies voor ultiem comfort en stijl met het Hoeslaken Biologisch Perkal Topper van Beter Bed Select. Investeer in een goede nachtrust en creëer een slaapomgeving waarin je helemaal kunt ontspannen. Laat je verwennen door de luxueuze materialen en geniet elke nacht van een weldadige sla.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm

Om te weten of Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beter Bed Select Hoeslaken Beter Bed Select Biologisch perkal topper 140 x 200/210 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed