1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Dit prachtige Yumeko dekbed van linnen is perfect voor de lente en de herfst. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt dit dekbed niet alleen een ongeëvenaard comfort, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Het dekbed is ontworpen om het hele jaar door te gebruiken, met een vulling die ideaal is voor de mildere temperaturen van de lente en de herfst. Het linnen materiaal zorgt voor een ademende en vochtregulerende werking, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename nachtrust. Met een afmeting van 140x220 is dit dekbed perfect voor een eenpersoonsbed. Het is niet te zwaar en niet te licht, waardoor het precies de juiste balans biedt voor een comfortabele nacht. En het beste van alles, dit dekbed is gemaakt met respect voor het milieu en eerlijke arbeidsomstandigheden. Kies voor het Yumeko dekbed van linnen en geniet van het ultieme comfort in de herfst en de lente, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed