1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 is een perfecte toevoeging aan je slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, laat dit dekbed zien dat je niet alleen om je comfort geeft, maar ook om het milieu. Met zijn royale afmetingen van 240x220 biedt het dekbed voldoende ruimte om je volledig in te wikkelen en te genieten van een goede nachtrust. Deze ganzendons dekbedden van Yumeko zijn speciaal ontworpen om je het hele jaar door een optimaal slaapcomfort te bieden. Het zomerdekbed is perfect voor de warmere maanden, wanneer je behoefte hebt aan een licht en ademend dekbed. Dankzij het fijne ganzendons voelt dit dekbed vederlicht aan op je huid, waardoor je kunt genieten van een gewichtloze slaapervaring. Met de Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 haal je niet alleen een product van hoge kwaliteit in huis, maar draag je ook bij aan een duurzame wereld. Het biologische en ecologische aspect van dit dekbed is een bewuste keuze van Yumeko, die ervoor zorgt dat je kunt genieten van comfort zonder schuldgevoel. Kies voor dit dekbed en ervaar de luxe van vederlicht ganzendons tijdens warme zomernachten.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons zomer 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed